unmute
Ж.к. София Парк е напълно разпродаден и няма свободни жилища.

Резиденшъл Парк София - Твоите сбъднати мечти!

ЗА ПРОЕКТА

Резиденшъл Парк София е вторият мащабен проект на Групата Линднер в България. Той представлява жилищен комплекс от затворен тип - първият по рода си в тези мащаби за България и включва разнообразие от многофамилни, еднофамилни и редови къщи, собствен парк, търговска зона и офисни площи. Комплексът осъществява визията за „град в града”, където хората могат да живеят, работят, почиват,пазаруват и спортуват на едно място. Той е създаден с цялостна концепция и с мисъл за семейството. Обединява удобната и сигурна жилищна среда, комфортът на работното място и естествената близост с природата.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ЛОКАЦИЯ

Резиденшъл Парк София се намира в южната част на София, в подножието на Витоша. Зелени през лятото и покрити със сняг през зимата, внушителните склонове на планината откриват великолепни гледки и предоставят многобройни възможности за отдих….

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

УСЛУГИ

Резиденшъл Парк София предлага на своите жители една пълноценна, чиста и поддържана среда на живот, като в никакъв случай това не е за сметка на тяхното лично свободно време. Концепцията на проекта включва цялостен пакет от услуги по управление и поддръжка.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ